1 Mart 2011 Salı

koruma dönemi

geri geldiler!
işte hayallerin gerçek olduğu nokta. hayatınızın geri kalanı.

kiloların hepsi gitmiş, artık her istediğinizi yiyebilirsiniz. sadece 2 şartla:
-protein perşembeleri. perşembe günleri atak dönemindeki gibi sadece proteinle beslenmek.
-daha fazla hareket. hiç asansör kullanmamak, oturmak yerine ayakta durmayı tercih etmek, bir sokak üstteki markete arabayla değil yürüyerek gitmek.

yerli-yabancı forum ve bloglarda okuduğum kadarıyla, bu evreye gelebilen herkes yıllar sonra bile kilosunu korumuş. zaten okuduğum pozitif geri bildirimlerle bu diyete başlamıştım, uygulamaya başladıktan sonra tatlı krizleri dışında- ki onlar da dönemsel oluyor bu diyet kadar aç bırakmayan, enerjinizi söndürmeyen ve düzenli kilo verdiğiniz için motivasyonu yüksek tutan diyet görmedim.

ne duruyorsunuz? hemen başlayın!

1 yorum:

  1. Merhaba canim blogunu yeni kesfettim, artik izleyicin olacagim :) bu dukan diyetini arastiriyorum ben de. sana da bu postun altinda sormak istedim; bu diyet bittikten sonra sadece haftada bi gun sıfır karbonhidrat-bol proteinli bir gün geçirilecek deniyor, e iyi de bizim turk mutfaginin karniyariklarini, kizartilmis biber, patateslerini, dolmalari, kisirlari istedigimiz gibi yeyicegiz, sadece haftada bir gunle mi bulundugumuz kilomuzu koruyacagiz? bu mumkun mu acaba? yoksa omur boyunca karniyarik vb. yiyemeyecek miyiz artik?
    Cevaplarsan coookk minnettar kalirim.

    YanıtlaSil