22 Şubat 2011 Salı

kutsal diyet kitabı

evet. solda gördüğümüz kitap, eşimin kitapçıda çalışmasından dolayı keşfettiğimiz, benim okudukça kararsızlığımı kaybettiğim o muhteşem çalışmanın her adımını açıklayan meşhur kitap.

öncelikle mutlaka ama mutlaka vakit kaybetmeden kitabı alın ve diyete başlamadan baştan sona okuyun. nerelerden edinebilirsiniz:
D&R
idefix
kitap yurdu
kitap denizi
tıklayıp hemen satın alabilirsiniz.

daha sonra ön hazırlığa başlayabilirsiniz. öncelikle dukan'ın kendi sitesine üye olun ve sağ tarafta gördüğünüz calculate my true weight yazan kısımdan size en uygun kilonuzu hesaplayın. kendinize bir hafta süre tanıyın ve o hafta en sevdiğiniz yemekleri yiyin, içkileri için. uzun süredir gitmediğiniz eşe dosta yemeğe gidin. çünkü bir süre yemekli ziyarette bulunamayacaksınız. elektronik tartınız yoksa tartı edinin. daha sonra neden mutlaka alınması gerektiğini açıklayacağım yulaf kepeğini stoklayın :) atak dönemi için yemenize izin verilmiş her şeyden alacağınız dikkatli bir alışverişe çıkın.

hazır mısınız?

1 yorum:

  1. beni ideefixe'den gönderdiler kardeş. (!) tanidigim biri 2 kilo vermis 1 haftada. onun tanidigi biri tavsiye etmis zaten ve o da 6 kilo vermişmiş. tipik şehir efsanesi olarak başladı bu iş.
    neticede, ben de aldim kitabimi, birazini okudum bile.
    sonra idefix'e baktim, oradan buraya ulastim, buradan dukan ingiltere sitesine ulasip uye oldum.
    dukan TR sitesini mi kursak naapsak fikirleri icinde bu yorumu yaziyorum. kitabi bitirmeden diyete baslamayacagim ama yulaf kepegi derdine dustum su dakikalarda. ben de musli'nin yulaf kepegi oldugu zannında olanlardanim :(((
    du bakali n'olcek?
    selamlar

    YanıtlaSil